23 juni 2011

Kvällens middag

Efter veckans tredje och sista gympass som den här gången var body pump (allt jag gör på gymet nuförtiden heter body-någonting:-) gick jag hem till en väntande Steve:-). Han tog dock inte emot chokladen som jag sträckte fram som fredsgåva för han sa att han börjat dra ner på skräpmat och då passade inte choklad in i ekvationen. Inga problem sa jag och gömde den på en säker plats för framtida sockersug:-)

Till middag stekte jag bacon som jag åt med stekta champinjoner och hemgjord coleslaw. Riktigt gott och mättande för den innehåller både creme fraiche och majonäs. Ni får receptet här nere, perfekt till t.ex. grillat kött.
Coleslaw

1 litet vitkålshuvud
1 dl finstrimlad purjulök eller rödlök
1½ dl crème fraiche
1½ dl majonnäs
1 msk dijonsenap
svartpeppar
ev. citron

Gör så här:
Riv vitkålen med osthyvel eller rivjärn. Blanda crème fraiche, majonnäs, senap och ev. lite pressad citron. Krydda med svartpeppar. Blanda ner i vitkålen. Låt gärna stå kallt några timmar innan serveringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...